Megtalálta már a tökéletes PÁROS-t? 

Akciónk a készlet erejéig tart!

Ajánlatunk 2 nagyszerű termék szett 1 áráért - az egészséges tisztaság, és egészséges ételek jegyében.

HYLA konyha

A HYLA GST vagy NST multifunkciós egészségmegőrző takarítógéphez, most prémium minőségű, nagy értékű konyhai eszközöket adunk ajándékba! A GST készülékhez a 16 részes, 5 rétegű rozsdamentes edénykészletet, NST készülékhez pedig az 5 részes kés készletet és 3 db-os frissen tartó vákuumtál szettet.

Hívjon minket: 1/481-0776, 20/938-5521

(Akció érvényes a készlet erejéig.) 


HYLA KONYHA termékei:

Hyla főző és tálaló edénykészlet (16 darabos)

Hyla edények

 • Lábas (16 cm x 8 cm) + fedő
 • Nyeles lábas (16 cm x 8 cm) + fedő
 • Párolóedény fedő nélkül 
 • (20 x 9 cm) (0.6 mm) 
 • Lábas (20 cm x 12 cm) + fedő 
 • Lábas (24 cm x 15 cm) + fedő 
 • Serpenyő (24 cm x 6,5 cm) + fedő 
 • Univerzális tál (20 cm x 7 cm) + fedő
 • Lábasalátét (2 db)
 • Tapadókorongos gomb

 

(Csomagoló doboz: 55,5 cm x 51 cm x 19 cm) A fogók és az edények alja Hyla logoval ellátva.

Felhasznált anyag: Rozsdamentes orvosi acél (CR/Ni 18/10)
Fogyantyúk: rozsdamentes acél és bakelit kombinációja
Indukciós alj rétegei: rozsdamentes acél + aluminium + vas + aluminium + rozsdamentes, orvosi acél
Thermo kijelzős fedő: rozsdamentes acél bevonat + skála + hőmérő

A Hyla Főző és tálaló edénykészlet egy forradalmian új, egymásba épülő edényrendszer, mely só, víz vagy olaj használata nélküli főzést is lehetővé tesz, megtartja az ételek természetes aromáját, ízét, vitaminokat és tápanyagokat. Kevés kalóriával, kevés zsiradékkal állíthatók elő az ételek, ezen felül segíti az ételek tápanyagainak megtartását ezzel hozzájárul az egészséges életmód megteremtéséhez.

Formatervezés

Elegáns formatervezés és időtálló stílus. Az exkluzív design találkozik az egészséges főzési technológiával, hogy megalkossa a minőségi eszközt a főzéshez.

Fogó

A fogók egyedülálló konstrukciójuknak (speciális műanyag betét) köszönhetően mindig hidegek maradnak, könnyűek, így lehetővé teszik a biztonságos használatot és a könnyű kezelhetőséget is. Mivel ellenáll a magas hőmérsékletnek, mosogatógépben is biztonsággal elmosható.

Akkutermikus alj

A legfontosabb része a HYLA főző rendszerének az akkutermikus alj. Az 5 rétegű alj speciális fém komponensei hatékony hőtárolást és egyenletes hőeloszlást eredményeznek. Ennek segítségével a hő az égőről gyorsan átvezetődik az aljon keresztül az ételbe, anélkül, hogy energiát veszítene és egyenletesen szétterül az egész felületen. Ezenfelül teljes mértékben alkalmas hagyományos és indukciós tűzhelyen való használatra is.

Hőkijelző

Nem kell többé főzés közben állandóan felemelgetni az edény fedelét ahhoz, hogy meggyőződjünk az étel megfelelő, egyenletes főzéséről, vagy arról, hogy elkészült. Összesen annyit kell tenni, hogy rápillantunk a kijelzőre.

Dupla főzés

Az egyámásra épülő edényrendszernek köszönhetően több ételt is tudunk egy időben, egyszerre elkészíteni, ugyanazon energiát felhasználva. Tehát időt és energiát spórunk meg.


Kés szett

 hyla kés

1 db Séf kés

1 db Kenyérvágó kés

1 db Szeletelő kés

1 db Univerzális kés

1 db Hámozó kés

1 db Fekete késtartó

Funkcionális kialakítás, finom anyagok, kifogástalan kivitelezés, ezek a tulajdonságok jellemzik a HYLA kés készletét. Minden kés pengéje és fogó része egybeöntött speciális acélból készült. Ez tökéletes korrózióállóságot, hosszú élettartamot, valamint borotvaéles pengét eredményez. Az ergonomikus kialakítású különleges polioximetilén (POM) bevonatú fogó kényelmesen és biztonságosan illeszkedik a kézbe. Magas kopásállóság, formatartás jellemzi. Precíz illesztése miatt a baktériumok és kórokozók nem tudnak megtelepedni rajta.


Vákuumtál szett

Hyla Vákuumtál

Méretek: 0,5 L / 0,3 L / 2,6 L

 

Használt anyagok:

Tál és fedél: Polipropilén

Tömítés és kijelző: Szilikon

Zárószelep: Polikarbonát

 

Frissentartás vákuummal:

A levegő a legnagyobb ellensége a frissentarthatóságnak. A mi rendszerünkkel a levegő kiszorítható az edényből és nem is megy vissza bele. Ha a tálban csökkentjük az oxigénszintet, akkor csökken a baktériumok száma is, amik ronthatnák az étel minőségét. Ez azt jelenti, hogy ezekben a tálakban az étel jóval tovább megőrzi frissességét, mint a hagyományos tároló edényekben. Ezen felül a szilikon szél biztosítja a tálak hermetikus lezártságát, tehát tökéletesen alkalmas folyadékok tárolására is.

Jellemzők:

 • Megtartja a frissességet és a természetes ízeket
 • Megőrzi az ételekben lévő a vitaminokat, ásványi anyagokat és az ételek tápértékét
 • A zöldségek megőrzik természetes állapotukat és színüket
 • Véd a nedvesedéstől és oxidációtól
 • Megvéd a szagoktól
 • Használható mikrosütőben, mosogatógépben és mélyhűtőben is.

 

Mikrohullámú sütőhöz való alkalmassága:

A vákuumtálak olyan műanyagból készültek, amik +120 oC-ig is használhatók. Melegíthetjük az ételt a mikrosütőben anélkül, hogy fedőt kellene rá rakni. Csupán a tetején lévő zárószelepet kell nyitott pozícióba állítani, hogy a gőz elpárologhasson a tálból.

Hűtő és mélyhűtő biztonság:

Amikor az élelmiszereket mélyhűtőbe rakjuk, megfelelő csomagolást kell használnunk, hogy megvédjük az ételek ízét, színét, nedvesség tartalmát és az értékes tápértékeket a fagyasztó száraz légkörétől. A vákuum tálak tökéletesek a fagyasztáshoz, mivel a légmentes vákuumrendszer a benne lévő ételeket megvédi a levegőtől és így megakadályozza a baktériumok szaporodását.

Mosogatógép biztonság:

A magas hőmérsékletnek is ellenálló anyagnak köszönhetően a vákuumtál tökéletesen alkalmas a mosogatógépben való tisztításra.

Folyadék megtartás:

A vákuumtálak légmentes zárása biztosítja a folyadékok szivárgásmentes tárolását. 

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly