HYLA szőnyegtisztító folyadék

Újdonság: a természet erejével a tiszta és illatos szőnyegekért és padlószőnyegekért

 

Új, erős és hatékony megoldás született a szőnyegek tisztítására, amely teljesen egészség- és természetbarát. Ennek a rendkívül hatásos újdonságnak a titka a természetben található: a természetes hatóanyagok kiváló kombinációja folytán a szőnyegtisztítónak 4 különböző hatása van:

 

 

 1. Tisztítja a szőnyegeket és a szőnyegpadlót és eltávolítja a makacs foltokat
  A természetes hatóanyagoknak köszönhetően a tisztításnál óvja a színeket és az anyagot.
 2. Ápolja és felújítja a textilszálakat.
  Az aloe vera és olívaolaj kivonatnak köszönhetően a szőnyeg és szőnyegpadló felülete tiszta és ragyogó színű lesz, színei nem fakulnak ki.
 3. Fertőtlenítő és tisztító hatású
  A természetes fertőtlenítő hatásnak köszönhetően elpusztítja a baktériumokat, a szőnyegek felületét higiénikussá és frissé varázsolja..
 4. Megszünteti a kellemetlen szagokat
  A természetes összetevőknek köszönhetően semlegesíti és megszünteti a kellemetlen szagokat A szőnyegeken és a szőnyegpadlón hosszantartó, kellemes és friss illatot hagy.

 

A szőnyegtisztító alkalmazása nagyon egyszerű:

A terméket permetezze a szőnyegre vagy szőnyegpadlóra és várjon egy percet, mielőtt a szőnyeget a HYLA-val tisztítani kezdi. A kezelt felület felfrissül és tisztává válik. Lakásának kellemes illata lesz, mindez vegyszerek használata nélkül!

Makacs foltok (olaj, étel, stb.) esetén a szőnyegtisztítót permetezzük a foltra, néhány percig hagyjuk rajta, majd kefével dörzsöljük át. A szőnyegtisztítót használhatjuk a Hyla vizes szettel is, mivel ez a természetes tisztítószer nem habzik.

Összetétel:

víz, eukaliptusz kivonat, aloe vera, hydrolizált olívaolaj, menta, szicíliai citrom. A higiéniai összetétel mediterrán növények virágain alapszik.

Biológiailag lebomlik > 90 %.

 

Tartalom: 200 ml

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly