A speciális igényeknek megfelelően többféle speciális kefét használhatunk a különböző extra takarítási igények maximális hatékonysága, és megkönnyítése érdekében. Vannak az alapgéppel is használható kefék, és vannak az elektromos, illetve vizes szettel használhatóak. Részletes leírását külön is megtalálják.

 

Széles porkefe

Nagy méretű, sima felületek gyors és hatékony portalanításához alkalmazható.

Hosszúszőrű porkefe

A természetes anyagból készült hosszú szőrű portörlő kefe tökéletes megoldás nagyméretű kényes felületek, egyenetlen felületű falak, tapéták portalanítására. Természetes puha szálai miatt nem sérti a kényes, lakkozott, fényes felületeket és kiválóan alkalmazható egyenetlen tapéták, felületek portalanításához is. Nem is gondolnánk, hogy a tapéták apró mintázatában mennyi por megtapad és az a légárammal bekerül a szoba levegőjébe.

Kézi turbókefe

Kárpitozott bútorok, ágymatracok és autókárpitok tökéletes és gyors tisztítását teszi lehetővé a kézi légturbinás fej. A kihajtható résszívó megkönnyíti a hozzáférést a találkozási pontokhoz és bemélyedésekhez. A gégecső könyök részéhez illesztve használjuk.

Elektromos változatához elektromos gégecsövet használunk és ugyanúgy járunk el, mint a légturbinás kefével, viszont a motor erejének köszönhetően a munkafolyamat lerövidül és a tisztítás hatékonysága megnő.

Nagy légturbó kefe

A nagy légturbó kefe a levegő áramlását kihasználva forgatja a kárpittisztító hengert, mely tökéletesen alkalmas matracok, ágybetétek tisztítására, állatszőrök kárpitos felületekről való eltávolítására.

Elektromos polírozó kefe

Gyorsan és hatékonyan polírozhatja a parkettát, laminált parkettát, linóleumot, csempét, vagy bármely járólapot otthonában. Ugyanúgy állítjuk össze a HYLA-t, mint az elektromos szett esetében: elektromos gégecső, teleszkópcső és az elektromos polírozó kefe. Első lépésben a felületről eltávolítjuk a letapadt koszt a kefés résszel. Második lépésben alkalmazhatunk vax anyagot a sérült, karcos felületekre. Bármilyen kereskedelemben kapható vax anyagot használhatunk. Ezután a polírozó kefe aljára illesztjük a fehér filckorongot és gyönyörű fényessé varázsoljuk a padlót.

Felmosó kefe

Sima felületek higiénikus, gyors pormentesítésére és felmosására találták ki. A kefe alján lévő szivacspárnát kipattintjuk,  ráerősítünk egy higi kendőt  a 4 csücskét a kis csillag alakú résbe dugva, visszapattintjuk és ugyanúgy porszívózunk, mint a padlókefével. Közben a kefe nedves kendője felmos és a kefe alsó és felső részén lévő résen keresztül beszívja a szennyeződést. Felmosás végén a kendőt eltávolítjuk és kidobjuk. A kezünk nem lesz vizes, a felület viszont tiszta, fertőtlenített és illatos lesz.

Hajlított fém cső

Ez ugyan nem kefe, de a bútorkefe használatát nagyban megkönnyíti: egy új hasznos eszköz a szekrények tetején lévő por kényelmes és gyors eltávolításához. A gégecső végéhez csatlakoztatva, egy porkefével könnyedén eltávolíthatjuk vele a port a szekrények tetejéről anélkül, hogy létrára vagy székre kellene állnunk.

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly