Fertőtlenítők

 

Kétféle HYLA fertőtlenítő folyadék van: levegő, és felület fertőtlenítésre való.

A HYLA fertőtlenítők nem tartalmaznak klórt. Egyedülálló módon csak természetes anyagokból állnak, - 100%-ban biológiailag lebomló termékek - víztisztításra is alkalmasak. A HYLA fertőtlenítő teljesen szagtalan, ezért nem zavarja az aromaterápiát, az inhalálást, és egyidejűleg is használható. Hosszantartó fertőtlenítő és antibakteriális hatású, nem károsítja a felületeket sem (fa, műanyag, fém, stb.).

 

Levegő fertőtlenítő: Tegyünk kis mennyiségű fertőtlenítőt a HYLA víztartályába, ez gyakorlatilag teljesen elpusztítja a mikroorganizmusokat a vízben. Az így megtisztított vízen átszűrt levegő baktérium, csíra- és penészgomba- mentes lesz.

A levegőfertőtlenítőt lehet a vízbe adagolni vagy a levegőbe permetezni. Mindkét esetben megtörténik a levegőfertőtlenítés. Ha a készülékben nem teljesen tiszta víz volt (nem friss csapvíz), akkor hozzáadáskor a víz megtisztul a baktériumoktól és más káros anyagoktól.

Használat: Adjunk 5 ml (permetezzünk 5-ször) fertőtlenítő anyagot a víztartály 4 liter vízéhez.

 

Tartalom: 500 ml

 

 A felületfertőtlenítő bármilyen felület fertőtlenítésére használható.

Szőnyegekhez, matracokhoz és más puha felületekhez spray-ként használjuk, várjunk egy kicsit, majd takarítsunk össze a Hylával. A fertőtlenítők használatával megtörténik a Hyla alkatrészeinek a fertőtlenítése is.

Használati útmutató:

  • Adjunk 5 ml (permetezzünk 5-ször) fertőtlenítő anyagot a víztartály 4 liter vízéhez.

  • Permetezzük a fertőtlenítő anyagot közvetlenül a tisztítandó felületre – kárpitozott felületek, szőnyeg padlók stb. – majd pár perc múlva, egyszerűen porszívózzuk ki a felületet. Hideg burkolatok vagy a Hyla alkatrészek esetében, a bepermetezett felületet néhány perc múlva vízzel öblítsük le.

  • A Hyla Vizes Tisztító Szett használatakor tegyünk 5 ml fertőtlenítő anyagot a víztartályba

 

Tartalom: 500 ml

 

 

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly