Elektromos szett (VENTUS) GST készülékhez

 

Az elektromos szett a felületek mélytisztítását végzi, segítségével por- és atkamentessé tehetjük ágybetéteinket, matracainkat, illetve a szőnyegekeinket.

 

Részei:

 

  1. VENTUS elektromos kefefej
  2. Elektromos gégecső
  3. Teleszkópcső
  4. Távirányító

 

Az Elektromos fej funkciói:

  • Parkoló állás: ha a teleszkópcsövet a keféhez képest függőleges pozícióba állítjuk, a kefe parkoló állásba bekattan és a kefe működése leáll. Amíg a kefe ebben a pozícióban van, addig az útjában lévő bútorokat félretolhatjuk, majd a kefe bal oldalán lévő pedálra taposva, a gégecső könyök részénél megfogva a teleszkópcsővel a kefe ismét működőképes pozícióba állítható. Közben a HYLA nem kapcsol ki, hanem tisztítja a levegőt.
  • A kefe front részén két ledlámpasor helyezkedik el, amely megvilágítja a kefe előtt lévő felületet és így könnyebben láthatóvá válik a szőnyegen lévő kosz, szennyeződés. A ledvilágítás korszerű, energiatakarékos és hosszú élettartamú.
  • A formatervezett kefehenger nagyobb légáramlást tesz lehetővé és a rajta spirálisan elhelyezett kefeszőrökkel együtt tökéletesen képes eltávolítani a szennyeződést.

 

Távirányító: Az elektromos kefe és a HYLA bekapcsolásához a távirányítót is használhatja, amennyiben a készülék stand by pozícióban van.

Teljesítmény: 150 W.

 

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly