Edénykészlet

HYLA minőség a konyhában

 

 

16 darabos acél edénykészlet

Lábas (16 cm x 8 cm) + fedő
Nyeles lábas (16 cm x 8 cm) + fedő
Párolóedény fedő nélkül
(20 x 9 cm) (0.6 mm)
Lábas (20 cm x 12 cm) + fedő
Lábas (24 cm x 15 cm) + fedő
Serpenyő (24 cm x 6,5 cm) + fedő
Univerzális tál (20 cm x 7 cm) + fedő
Lábas alátét (2 db)
Tapadókorongos gomb
 

(Csomagoló doboz: 55,5 cm x 51 cm x 19 cm) A fogók és az edények alja Hyla logoval ellátva.

Felhasznált anyag: Rozsdamentes orvosi acél (CR/Ni 18/10)

Fogantyúk: rozsdamentes acél és bakelit kombinációja

Indukciós alj rétegei: rozsdamentes acél + alumínium + vas + alumínium + rozsdamentes, orvosi acél

Thermo kijelzős fedő: rozsdamentes acél bevonat + skála + hőmérő

 

A Hyla Főző és tálaló edénykészlet egy forradalmian új, egymásba épülő edényrendszer, mely só, víz vagy olaj használata nélküli főzést is lehetővé tesz, megtartja az ételek természetes aromáját, ízét, a vitaminokat, tápanyagokat. Kevés kalóriával, kevés zsiradékkal állíthatók elő az ételek, ezen felül segíti az ételek tápanyagainak megtartását és így hozzájárul az egészséges életmód megteremtéséhez.

Formatervezés

Elegáns formatervezés és időtálló stílus. Az exkluzív design találkozik az egészséges főzési technológiával, hogy megalkossa a minőségi eszközt a főzéshez.

Fogó

A fogók egyedülálló konstrukciójuknak /speciális műanyag betét/ köszönhetően mindig hidegek maradnak, könnyűek, így lehetővé teszik a biztonságos használatot és a könnyű kezelhetőséget is. Mivel ellenáll a magas hőmérsékletnek, mosogatógépben is biztonsággal használható.

Akkutermikus alj

A legfontosabb része a HYLA főző rendszerének az akkutermikus alj. Az 5 rétegű műszaki tervezésű alj, speciális fém komponensei hatékony hőtárolást és egyenletes hőeloszlást eredményeznek. Ennek segítségével a hő az égőről gyorsan átvezetődik az aljon keresztül az ételbe anélkül, hogy energiát veszítene, és egyenletesen szétterül az egész felületen. Ezen felül teljes mértékben alkalmas hagyományos és indukciós tűzhelyen való használatra is.

Hőkijelző

Nem kell többé főzés közben állandóan felemelgetni az edény fedelét ahhoz, hogy meggyőződjünk az étel megfelelő, egyenletes főzéséről, vagy arról, hogy elkészült-e az étel. Összesen annyit kell tenni, hogy rápillantunk a kijelzőre.

Dupla főzés

Az egymásra épülő edényrendszernek köszönhetően több ételt is tudunk egy időben, egyszerre elkészíteni, ugyanazon energiát felhasználva. Tehát időt és energiát spórunk meg.

 

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly