Alap tartozékok

 

Padlókefe

A hagyományos padlókefékhez hasonlóan ez egy uiverzális kefe, amivel sima és szőnyeges felületet is lehet porszívózni. Ha a pedált lenyomjuk, a kefe alján a szőrös kefeszél kiugrik és így nem sérti a sima felületeket, mint pl. a parketta, kő, különböző hidegburkolatok. Ha viszont a pedált átbillentjük, akkor a kefeszél behúzódik és alkalmassá válik a szőnyegtakarításhoz.

Bútorkefe

Bútorok, műanyag felületek tökéletes tisztítására találták ki, mivel természetes szőrszálai miatt nem töltődik fel sztatikusan, viszont a port tökéletesen eltávolítja pl. számítógép, billentyűzet, TV, Hifi torony felületeiről vagy a könyvek tetejéről. Antisztatizáló hatása miatt a felületek tovább maradnak pormentesek. Sőt! Mivel a levegő úgy áramlik sörtéi között, hogy vákuum nem alakulhat ki, így akár a növények leveleit is portalaníthatjuk, nem szippantja be őket!

Ruhakefe

A műszőr szálakkal ellátott kefe az erősen letapadt szennyeződésektől tisztítja meg a felületeket. (pl.: ajtó-, ablakkeret, fűtéscső, faragott bútorok, kabátok, öltönyök, kosztümök).

Résszívó

A nehezen hozzáférhető, szűk helyek könnyedén tisztíthatók vele, (nyílászárók rései, bútorok közötti rések, sarkok stb.), sőt a készülék saját keféinek tisztítására is lehet használni. Pl. padlókefe aljára tapadt kosz, porkefe szőrszálai közé tapadt kosz stb.

Függönyök portalanítása

A kis szívófejhez csatlakoztatjuk a függönytisztító adaptert, és ezzel végezzük a függönyök portalanítását. Nem kell félnünk, hogy a levegőáram beszippantja a függönyöket, mert a HYLA nem képez vákumot, ezért nyugodtan pórszívózhatjuk még a vékony nylon függönyöket is, de sötétítők, drapériák, szalagfüggönyök, dekor függönyök portalanítására is kiválóan alkalmas.

Kárpittisztító

A kis szívófejhez csatlakoztatjuk a kárpittisztító adaptert, melyet ezután a gégecső végéhez illesztünk, és már takaríthatjuk is vele a kárpitos székeket, ülőgarnitúrákat és az összes kárpitos borítású bútorunkat.

 

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly