Mire valók a HYLA tartozékai?

Itt megtalálhatják, hogy milyen tartozékok, kiegészítők vannak a HYLA-hoz, és azok mire valók, mik az előnyei. A tartozékok leírásai pdf-ben is letölthetőek nyomtatáshoz a Készülék/Tartozékok leírása menüpont alatt.

Az alaptartozékok az alap gép hagyományos porszívóként való használatához szükségesek. A gégecső és teleszkópcső mellett padlókefét, bútorkefét, ruhakefét, résszívót, és kárpittisztító kefét fog a dobozban találni.

Takarítás közben nem csak a lakás felületeit és berendezéseit tisztíthatjuk meg, hanem a helyiségek levegőjét is. A levegőtisztítás mellett a HYLA készülék használható levegő fertőtlenítésre, illatosításra, inhalálásra is, amelyhez különböző aromák, és fertőtlenítő folyadékok kaphatóak.

Az elektromos szett a felületek mélytisztítását végzi, akár 30 cm mélységig, így segítségével atkamentessé tehetjük ágybetéteinket, matracainkat, illetve a szőnyegeket teljes szálmélységig meg tudjuk tisztítani. Ez azért fontos, mert a szőnyegeinket leginkább a szőnyeg alján lerakódott homokszemcsék vágják el, rongálják, koptatják el, de az elektromos kefe a gyorsan forgó "kefehenger" rotációs-vibrációs mozgása következtében szétválasztja a szövetszálakat egymástól, így a szálak tövében található szennyeződéseket is képes kiszívni és eltávolítani. Így szőnyegeink élettartama az elektromos kefe rendszeres használatával jelentősen növelhető. A HYLA elektromos szett segítségével könnyedén eltüntethetjük a szőnyegekről háziállataink odatapadt szőrszálait is.

Az elektromos szetthez csatlakoztatható a Multiplus elektromos kefe cserélhető kefehengerekkel, a legkülönbözőbb felületekre.

A vizes szettet sokféle tartozékának köszönhetően szinte minden felület vizes tisztítására lehet alkalmazni. Segítségével a szőnyegek, kárpitos bútorok vizes tisztítása otthon is megoldható, nem kell tisztítóba vinni a szőnyeget vagy a kanapét, mert mi magunk is el tudjuk ezt végezni. De természetesen hideg burkolatok vizes felmosása is lehetséges vele, vagy, akár a növényeink vizes permetezése is megoldható. A vizes szetthez csatlakoztatható, 2016-ban a minőségéért és praktikusságáért Plus X Award díjat kapott ablakmosó szettel az ablakpucolás is gyerekjáték a HYLA-val.

Ezalatt a menüpont alatt találja azokat az egyéb HYLA termékeket is, amelyek nem a HYLA készülékek tartozékai, hanem a háztartásban jól használható, HYLA minőségű termékek, amelyek megvásárolhatóak, vagy promóciós ajánlásokért, sikeres eladásokér akár ajándékba is megkaphatóak. Ajánlása nekünk sokat ér!

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly