A 90-es évek elején németországi és szlovéniai mérnökökből valamint piackutató szakemberekből álló team kifejlesztette a HYLA levegő- és helyiségtisztító készüléket és megalapították a HYLA International Gmbh. Co. céget. Már az alapításkor hangsúlyosan két alap divízióra - Fejlesztés és Gyártás valamint Marketing és Értékesítés - bontották a cég működését. A Hyla International Értékesítési Központ felelős az értékesítési és marketing feladatokért. Világszerte független importőrök által forgalmazza a Hylát, főleg direkt értékesítési rendszerben.

Hyla Interntional

A termék és szolgáltatás már a megjelenés évétől sikeres volt. A dinamikus fejlődésre jellemző, hogy a cég a fennállásának második évében 300%-al növelte az értékesítési volument. 1995-ben a cég Szlovéniában megkapta a "Company of the Year" míg a menedzsment a "Successful Entrepreneur of the Year" elismerést. A növekedés következő állomása: 1996-ban több mint 4M DM értékű beruházással megépülő 5.000 négyzetméteres gyár, majd 2001-ben az új, 15.000 nm –es gyártó komplexum.

A vállalat 1997-ben a piacorientált gyártmányfejlesztés eredményeként egy továbbfejlesztett készülékkel lépett a piacra, mely megjelenésében és szolgáltatásaiban még jobban kielégítette a növekvő piaci igényeket. Az új készülékkel a cég tovább növelte a piaci részesedését, aminek eredményeként 1997-ben második lett az Európai Vállalkozások versenyében és megkapta az egyik legrangosabb európai elismerésnek számító "European Company of the Year" kitüntetést. 1999-ben a HYLA International GmbH Co. az ugrásszerűen megnövekedett igények hatására átadta az 1.500 négyzetméteres Eladási Központot Németország déli részén Stuttgart közelében.

A növekedés mellett a cég folyamatosan kiemelt jelentőséget tulajdonított a megfelelő minősítések elnyerésének és a kimagasló termékminőségnek! E tevékenység hatására 1998-ban első cégként kapta meg a Svájci Minősítő Intézet által kiadott SEV+ tanúsítványt. Az elmúlt években a különböző országokban, ahol a Hylát forgalmazzák, tekintélyes állami és orvosi intézetek minősítései támasztják alá a Hyla egészségmegőrző tulajdonságait. Magyarországon a lakáshigiéniai berendezések közül egyedül a Hyla rendelkezik ÁNTSZ szakvéleménnyel és minősítéssel. 2005-ben Németországban a Hyla megkapta az „allergiker freundlich" besorolást.

A HYLA készüléket a világon több, mint 60 országban értékesítik, mindenhol a legkorszerűbb, legmegbízhatóbb és legjobb minőségű termékként tartják számon. Egyedülálló az öntisztuló szeparátora, mely világszabadalmi védettséget élvez. A garancia a készülékre országonként változóan 4-10 év, mind működésében, mind előállításában környezetbarát, energiatakarékos.

További információkért látogassa meg a (www.hyla.com) weboldalt.

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly