HYLA Trade d.o.o.

Hyla gyárA vállalat története 1989-ben kezdődik, amikor két mérnök, Janez Pogacar és Doro Erjavec német mérnökökkel karöltve kifejlesztették a HYLA-át. A vállalat emblémájául a levelibékát választották, (latinul Hyla Arborera) mert ez az állat csak teljesen tiszta környezetben keres magának lakóhelyet.

A HYLA levegőtisztító és takarító berendezést 1991-ben kezdték gyártani. Az évek folyamán rengeteget invesztáltak a legkorszerűbb technológiák kifejlesztésébe és bevezetésébe. A vállalat célja a legmagasabb igényű vásárlók kielégítése, ezért folyamatos a piackutatás, fejlesztés és beruházás.

A HYLA gyártása során csak kiváló minőségű, az autógyártásban tesztelt, nagy szilárdságú és rugalmasságú, nem festett, hanem anyagában színezett ABS műanyagokat használnak, így a készülék nem kopik, nem törik, több év használat után is újnak néz ki.

Jelenleg a HYLA készülék hatodik, továbbfejlesztett modeljét gyártják, amely világszabadalmi védettséget élvez, (Patent № 20461) és a világon egyedülálló öntisztuló szeparátorral rendelkezik! Olyan szeparátorral, amelyet nem kell tisztogatni, ha azt akarjuk, hogy mindig higiénikus készülékünk legyen!

HYLA Trade d.o.o. gyára Ljubljanában, Szloveniában található.

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly