A mai világban, mikor rettentően nagy a kínálat a kereskedelmi piacon található termékekből, az ember elvész a lehetőségek útvesztőjében és a végén szinte képtelen számára tökéletes döntést hozni. Hogy ezt elkerülje, megpróbálunk segíteni az alábbi tippekkel:

- Gondolja át jól, hogy mire lenne szüksége. Sok cégnél, terméknél az ember rábeszélés hatására hajlamos olyan készüléket vásárolni, amit ki sem tud utána használni. Hogy ilyen ne fordulhasson elő, a HYLA többféle felszereltségi szinttel kapható.

- Nézzen utána, hogy valóban megvannak-e a termék minősítései, pl. kellőképpen alá vannak-e támasztva a levegőtisztítás hatékonyságáról vagy a mikroszennyeződések kibocsátásáról szóló állítások. Független szervezetek és szakértők méréseken alapuló véleményezését keresse, ne elégedjen meg a gyártó cég állításain alapuló minősítésekkel! Magyarországon a vízszűrős készülékek közül egyedül a HYLA készüléknek van méréseken alapuló ÁNTSZ szakvéleménye és minősítése, mellyel igazolni tudja, hogy állításai a készülék hatékonyságáról valóban igazak!

- A használt technológia fejlettsége minősíti a céget és a terméket. Ne dőljön be az elavult technológiát másoló készülékeknek! Keresse mindig a legfejlettebb technológiát alkalmazó eredeti terméket! A HYLA öntisztuló szeparátort használ, mely egyedülálló a piacon és világszabadalmi védettséget élvez!

Az egyik legfontosabb kritérium új készülék vásárlásánál természetesen a hatékonyság. Nézze meg a készülék elektromos teljesítményét és szívóteljesítményét. A legújabb EU szabályozások értelmében 1600 W elektromos teljesítményű készüléket ma már nem lehet gyártani, de ha Ön előrelátó és hosszútávra tervezi a vásárlást, akkor csak 900 W-os vagy ez alatti teljesítményű készüléket vásároljon, ugyanis 2017. évtől már ez lesz az új teljesítményhatár. A hatékonyság pedig attól függ, hogy ebből az elektromos teljesítményből a készülék mennyit fordít takarításra, vagyis mennyi a szívóteljesítménye. A HYLA a 850 W-os elektromos teljesítményéből 800 W-ot fordít a szívóteljesítményre. Hagyományos porszívóknál ez a két szám átlagosan 2000 W és 350 W, de csakis tiszta porzsák és filterek esetén. Használat során ezek eltömődnek és a szívóteljesítmény /hatékonyság/ még ennél is kevesebb! Győzödjön meg a készülék képességeiről saját maga, próbálja ki vásárlás előtt! A HYLA-t akár ki is bérelheti, így huzamosabb ideig tesztelheti, és ha úgy dönt, hogy a készülék minősége, hatékonysága és a könnyű használhatóság kielégítik az Ön legmagasabb igényeit is, és szeretne HYLA tulajdonossá válni, a bérleti díj összegét beszámítjuk a vételárba.

- A használat során fontos lesz, hogy a készüléket könnyű legyen tisztántartani és kezelni, különben elszaporodnak a baktériumok a tisztítatlan területeken. A HYLA-t úgy fejlesztették ki, hogy nincsenek benne nehezen hozzáférhető, tisztíthatatlan részek.

- Egy igazán jó készüléknél elengedhetetlen feltétel a tartósság. A HYLA csak kiváló minőségű ABS műanyagokat használ, így a készülék nem kopik, nem törik, több év használat után is újnak néz ki.

- A cég komolyságát, megbízhatóságát, szavahihetőségét támasztja alá a múlt. Nézzen utána, hogy mióta van az adott cég Magyarországon, így elkerülheti, hogy az egy-két év alatt tönkremenő cégek termékéből válasszon, komoly problémákat okozva magának a későbbiekben az alkatrész utánpótlással és a szervizzel!

A HYLA-t több, mint 20 éve forgalmazzuk Magyarországon!  

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly