szeparátorA HYLA levegőtisztító és takarító rendszer szeparációs technológiával kiegészített vízszűréses berendezés.

A HYLA készülék porzsák nélkül működik, s ahogy a természetben, úgy a HYLA-nál is a víz alkotja a természetes szűrő rendszert. Működésében a természet öntisztuló folyamatát utánozza, azzal a különbséggel, hogy a természetben a víz áramlik keresztül a levegőn csapadék formájában, a HYLA pedig a beszívott levegőt áramoltatja keresztül a vizen, „átmosva” percenként három légköbméter levegőt! A szeparátorra azért van szükség, hogy a vízben nem oldódó és nem lekötődő szennyeződések se jussanak vissza a levegőbe. A szeparátor percenként 25.000-es fordulatszámon pörögve visszaveri a vízbe a legapróbb porszemcsét is,  így a készülék kimeneti nyílásán már csak a tökéletesen tiszta levegő távozik. 

A HYLA kiszűri a szabad szemmel nem látható mikroport, az allergéneket, a penészgombákat a levegőből és beállítja az optimális páratartalmat. A HYLA készülék mobil, tehát a lakáson belül bárhova kényelmesen átvihető. Nem kell folyamatosan működtetni, mivel percenként 3000 liter levegőt képes „átmosni”, tökéletesen megtisztítani, így 10–15 perces működtetés után szobánk levegője allergén- és pormentes lesz.

Az egészségmegőrző képessége is megkülönbözteti a többi készüléktől, mely tulajdonságáról számos országban nyilatkoztak szakorvosok, minősítő intézmények. A HYLA kiszűri a levegőből az allergiát keltő mikroorganizmusokat, így az allergiás, asztmás betegek otthonukban tünetmentesen élhetnek és mivel a tiszta, megfelelő páratartalmú levegőtől immunrendszerük erősödik, így idővel teljesen tünetmentessé válhatnak.

A tökéletesen tiszta levegő (lsd. ÁNTSZ minősítés) előállításán kívül a készülékhez tartozó változatos alkatrészeknek köszönhetően a HYLA takarítógépnek is kiváló, minden takarítási funkciót ellát (lsd. FUNKCIÓK menü). Segítségével pormentesíthető a lakás összes felülete: szőnyegek, kárpitozott bútorok, függönyök, hidegburkolatok, lámpabúrák, stb. Pillanatok alatt elvégezhető az ablakpucolás, csillogóvá polírozható a parketta, márvány, csempe, járólap. Mindezt porzsákok nélkül, tiszta, friss és illatos környezetben! A berendezéshez tartozó vizes takarító szettel elvégezhető a felületek vizes tisztítása is. Az elektromos szett a felületek mélytisztítását végzi, segítségével atkamentessé tehetjük ágybetéteinket, matracainkat.

A HYLA készülék tökéletesen környezetbarát, működéséhez csak tiszta vizet használ, nincs szükség vegyszerekre, adalékanyagokra.

Energiatakarékos, hiszen szemben a hagyományos takarító berendezésekkel csak 850 W a fogyasztása, így akár 50%-kal kevesebb az energia felhasználás. A hasonló elven működő berendezésekkel szemben is min. 10-20%-kal kevesebb energiára van szüksége azonos eredmény-hatásfok eléréséhez. Az áramfelhasználás csökkenése mellett a fenntartásához nincs szükség pótlólagos plusz költségekre. Elhagyható a különböző filterek, szűrők, porzsákok vásárlása, ami a hagyományos elven működő, modern berendezéseknél nem csekély összeget tesz ki. A munkaidő megtakarítás is nagy szerepet játszik, hiszen a munkafázisok rövidülnek, így időt és energiát takarítunk meg.

Több mint 25 funkciójával és alkalmazási lehetőségével a multifunkciós készülékek között is vezető helyet foglal el a HYLA.

Különösen fontos, hogy a HYLA csak kiváló minőségű, az autógyártásban tesztelt, nagy szilárdságú és rugalmasságú, nem festett, hanem anyagában színezett ABS műanyagokat használ, így a készülék nem kopik, nem törik, több év használat után is újnak néz ki.

A HYLA használatával időt és energiát takarít meg, és egészségesebb életkörülményeket biztosít önmaga és családja számára. Ha fontos Önnek otthona tisztasága és a családja egészsége, ha valóban a legjobb minőségű, hivatalosan is minősített készüléket keresi, akkor csak a HYLA takarítógép az Ön igényeinek megfelelő választás! 

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly