A 2010 óta forgalmazott HYLA GST és a 2017 nyarától forgalmazott HYLA EST számos innovatív megoldást tartalmaz. Ez ma az elérhető legmodernebb technológia, ezért mi is a legjobbat ajánljuk vásárlóinknak. 


Intelligens fordulatszám szabályzás és szoft /”puha”/ indítás
A motor teljesítménye levegőtisztító üzemmódban csökkentett teljesítményű, hogy az optimális légáramlás és az alacsonyabb zajszint tökéletes arányát biztosítsa.

 

Megújult HYLA EST motor:

 

Az EST lelke egy ún. alacsony energia felhasználású indukciós motor. Az alacsony energia felhasználás / 730 Watt/ mellett az ún. légszállítás nem csökkent 2.5m3/perc alá. A szénkefés motorokkal szemben itt nincs kopó alkatrész, mint a szénkefe. További előnyei a szénkefés motorokkal szemben:

-  alacsonyabb energia igény takarításkor is

-  lágy vagy puha indítás,

-  hosszabb élettartam

-  halkabb üzemelés /kb. 10%-al kisebb zajszint/

-  extra alacsony energia felhasználás légtisztítási üzemmódban /250Watt/ anélkül, hogy a hatékonyság csökkenne

 

Víztartály fejlesztései

1. Megvilágítás: A HYLA fej alján 2 apró led lámpa világítja meg működés közben a víztartályban lévő vizet, hogy Ön könnyen megláthassa a víz szennyezettségét és kicserélje azt, ezzel biztosítva a tökéletes tisztítási hatékonyságot.

2. Fogantyú: Az új fogantyú lehetővé teszi, hogy egy kézzel, könnyedén, csúszásmentesen kicserélhesse a víztartályban lévő vizet. Egyben a tartály a gép felső részéhez való rögzítést is egy mozdulattal megoldhatóvá teszi.

3. Pedálos rögzítő: A víztartály kocsiszekrénybe helyezése csak egy mozdulat, magától bepattan a helyére, amikor ráilleszti, ugyanakkor a pedál meggátolja a kocsiszekrény leesését, amikor felemeli a készüléket.

4. Vízszintjelző: a beömlő csövön található.

Gurulótalp

A gurulótalp széle speciálisan kiképzett gumiszéllel rendelkezik, mely megvédi a bútorokat, a falat és még a HYLA-t is a sérülésektől. Az alacsony gurulótalp és a kagylószerű tartórészben elhelyezkedő 8 darab, szintén gumiszéllel ellátott puhán gördülő kerekeknek köszönhetően a HYLA úgy követi Önt takarítás közben, mint az árnyéka. Bármit csinál, megfordul, irányt változtat, a HYLA mindig ott lesz Ön mögött egy lépéssel.

 

Gejzír Szeparációs Technológia
A HYLA GST szűrőrendszere egy természeti jelenségen, a gejzíren alapul. A beszívott levegő és por a HYLA víztartályába kerülve egy felfelé irányuló áramlást hoz létre – a HYLA gejzírt. Ez a jelenség biztosítja az optimális szűrőhatást, a vízcseppek és a porszemcsék elegyedését a szeparátornál. A kizárólag kiváló minőségű anyagok használata és az apró részletekre is figyelő, minősített (ISO 9001) gyártási folyamat garantálja termékünk hosszú élettartamát és megbízhatóságát.

 

Gégecső
A gégecső mindkét végén merev műanyag háló véd a töréstől, a fogó rész pedig puha gumibevonattal van ellátva a csúszásmentes és kényelmes használat érdekében. A gégecső csatlakoztatása csak egy mozdulat még akkor is, ha elektromos gégecsövet használunk, mivel az elektromos csatlakozó be van építve a gégecsővégbe. A csatlakozónyílás nem a víztartályon található, hanem a motorblokkon.

 

Távirányító
Az elektromos kefe és a készülék be-, illetve kikapcsolásához a távirányítót is használhatja, amennyiben a készülék „stand by” pozícióban van.

 

Gégecső pihenő állás
A készülék fogantyú mögötti része széles sávban szintén speciális gumibevonattal van ellátva, hogy a takarítás közbeni leálláskor lehetővé tegye a gégecső kényelmes és biztonságos elhelyezését.

 

Beépített időkapcsoló
A GST készülék levegőtisztító üzemmódban automatikusan kikapcsol 35 perc után. Nem szükséges visszamennie a szobába és kikapcsolni a HYLA-t, a légtisztítás elvégzése után a készülék automatikusan kikapcsol.

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly