A HYLA egészségmegőrző készülék is. Elsősorban az allergia, az asztma és más légúti megbetegedések megelőzésére, illetve tüneteinek csökkentésére használható. Minősítések és szakvélemények bizonyítják a HYLA tökéletes levegőszűrő képességét, mellyel kiszűri a levegőből az allergiát keltő szilárd és légnemű szennyeződéseket. Mivel a HYLA nem csak kiváló levegőtisztító és párásító, hanem az összes takarítással kapcsolatos teendőt is elláthatjuk vele, így lakásunk teljesen por-mentesíthető és beállítható az ideális páratartalom. Gyakran a házipor és a benne lévő részecskék az allergia kiváltói, hiszen a házipor számos allergént tartalmaz. A háziporban lévő házipor-atka és annak ürüléke szintén allergiakeltő. A HYLA-ban lévő egyedülálló öntisztuló szeparátoros vízszűrő rendszer ennek a veszélyes házipornak több mint 99.97%-át visszatartja, így a porallergiások tünetei teljesen megszüntethetők!

A pollen allergiások a szabadban, és az utcán is belélegzik az allergiát kiváltó polleneket, de otthonukban, a HYLA által megtisztított levegőben teljesen kizárható a nyálkahártya irritációja, és enyhülhetnek a tüneteik.

 

Allergiabarát

A HYLA készülék Németországban megkapta az „Allergiker freundlich” besorolást, melyben független laboratóriumok mérései alapján egyértelműen megállapították, hogy a HYLA készülék segít az allergiás betegeken, így minden allergiás megbetegedésben szenvedőnek ajánlják, hogy HYLA-t használjon!

 

Az allergiás tünetek csökkentésén kívül oda kell figyelni a megelőzésre is, mert az allergiában szenvedők száma évről évre nő, és az sem lehet nyugodt, aki ma még nem érintett ezekben a betegségekben. A levegőben lévő káros anyagok belélegezve gyengítik az immunrendszert, és a megbetegedés esélye egyre növekszik. Másrészről, tapasztalataink, szakorvosok és HYLA vásárlók levelei alapján állíthatjuk, hogy a HYLA rendszeres, huzamosabb ideig történő használatával nem csak a panaszok jelentős enyhülése következik be, hanem akár meg is szűnhet a probléma, hiszen a rendszeres HYLA használattal mindig tiszta, egészséges levegőt lélegezhetünk be, így erősödik az immunrendszerünk és kevésbé leszünk fogékonyak bármilyen megbetegedésre. Az asztmás roham kiváltó oka is leggyakrabban valamilyen allergiás reakció. (poratka, gombaspóra, pollenek, füst, állati szőrök, stb.). Ezeket szintén megelőzhetjük a HYLA használatával.

 

Fertőzéses időszakban HYLA levegőfertőtlenítőt cseppentve a víztartályba megakadályozhatjuk a betegségek terjedését, illetve a megtisztított és fertőtlenített levegőben felgyorsítható a gyógyulás folyamata. Különösen fontos ez bölcsődékben, óvodákban, orvosi rendelőkben, irodákban, intézményekben, és az olyan helyeken, ahol sok ember van összezárva.

 

Magyar tüdőgyógyászok is ajánlják a HYLA-t asztmás és allergiás betegeknek! (lsd. Referenciák)

A HYLA Egészségpénztári tagsággal is megvásárolható!

TISZTA LEVEGŐ = EGÉSZSÉGESEBB ÉLET!

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly