Hideg burkolatok vizes tisztítása, felmosása

A HYLA vizes szett segítségével nem lesz többé probléma a járólapok mélyedéseinek és fugáinak kitisztítása. A vizes tisztító kefével vizet engedhetünk a felületre, kefe részével feldörzsölhetjük a szennyeződést és gumírozott részével egyből fel is szívhatjuk a nedvességet. Tiszta, felmosott, és azonnal száraz felületet kapunk.

 

Szőnyegek és kárpitozott bútorok vizes tisztítása

Hogyan oldható meg otthoni körülmények között a szőnyegek vizes tisztítása, színeinek felélénkítése? Hogyan lehet az ülőgarnitúrából kiszedni a makacs foltokat?

Próbálja meg a HYLA vizes szettel és szőnyege, kárpitozott bútorai olyanok lesznek, mintha újak lennének!

A kikölcsönzött vizes takarítógépek hátránya, hogy nagy nyomással átfújják a vizet a szőnyegen, így utána napokig száríthatjuk a szőnyeget. A HYLA vizes szettel csak annyi vizet engedünk a felületre, amennyi a tisztításhoz feltétlenül szükséges, majd ezt rögtön vissza is szívjuk a gépbe. A vizes takarítás után ajánlott még 2-3 alkalommal csak szívási funkciót alkalmazva végigmenni a vizesen tisztított felületen, így szőnyegünk, illetve kárpitozott bútoraink szoba hőmérsékleten 1-3 óra múlva tökéletesen megszáradnak! A szőnyegek alján nem hatol át a víz, így nyugodtan használhatjuk padlószőnyegekre vagy nagyméretű, nehéz szőnyegekre is!

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly