1. Száraz szőnyegtisztítás

Ha Ön HYLA készülékkel takarít, szőnyegei mindig tiszták és gyönyörűek lesznek!

Tudta Ön, hogy a szőnyegek azért kopnak el, mert a szőnyegszálak tövében lerakódott homokszemcsék kristályos formájuk miatt elvágják a szálakat? Mélytisztítással (elektromos kefével, légturbó kefével) a szőnyegszálak tövéből is eltávolíthatja a port és a homokszemcséket, így szőnyegei élettartama jelentősen megnövekszik.  

Új és hatékony megoldás született a szőnyegek száraz tisztítására, foltok száraz eltávolítására, amely teljesen egészség- és természetbarát. A rendkívül hatásos NC Kárpittisztító spray titka a természetben található. (Összetétele: víz, eukaliptusz kivonat, aloe vera, hydrolizált olívaolaj, menta, szicíliai citrom. A higiéniai összetétel mediterrán növények virágain alapszik. Biológiailag lebomlik > 90 %.)

A természetes hatóanyagok kiváló kombinációja folytán a szőnyegtisztítónak 4 különböző hatása van:Kárpittisztító

 1. Tisztítja a szőnyegeket, szőnyegpadlót és eltávolítja a foltokat
  A természetes hatóanyagoknak köszönhetően a tisztításnál óvja a színeket és az anyagot.
 2. Ápolja és felújítja a textilszálakat.
  Az aloe vera és olívaolaj kivonatnak köszönhetően a szőnyeg és szőnyegpadló felülete tiszta és ragyogó színű lesz, színei nem fakulnak ki.
 3. Fertőtlenítő és tisztító hatású
  A természetes fertőtlenítő hatásnak köszönhetően elpusztítja a baktériumokat, a szőnyegek felületét higiénikussá és frissé varázsolja.
 4. Megszünteti a kellemetlen szagokat
  A természetes összetevőknek köszönhetően semlegesíti és megszünteti a kellemetlen szagokat. A szőnyegeken és a szőnyegpadlón hosszantartó, kellemes és friss illatot hagy.

 

A szőnyegtisztító alkalmazása nagyon egyszerű:

A terméket permetezze a szőnyegre vagy szőnyegpadlóra és várjon pár percet, mielőtt a szőnyeget a HYLA-val porszívózni kezdi. A kezelt felület felfrissül és tisztává válik. Lakásának kellemes illata lesz, mindez vegyszerek használata nélkül! A szőnyegtisztítót használhatjuk a Hyla vizes szettel is, mivel ez a természetes tisztítószer nem habzik.

 

 2. Vizes szőnyegtisztítás

szőnyegtisztítás

Szeretné szőnyegeit vegyszermentesen, alaposan kitisztítani?

Anélkül, hogy eláztatná padlóját és napokig kellene várni, hogy szőnyege megszáradjon? Szeretné, ha ezért nem kellene tisztítóba mennie?

A HYLA vizes szettel otthon is újjávarázsolhatja szőnyegei színét és eltávolíthatja a foltokat! Nem kell tisztítóba vinni és pár óra alatt újra szárazak lesznek a felületek.

Ha saját szemével szeretné látni a látványos és tökéletes tisztaságot eredményező HYLA szőnyegtisztítást, kérje ingyenes bemutatónkat a DEMO feliratra kattintva! 

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly