A HYLA nem csak a levegőt tisztítja meg tökéletesen, hanem a lakásban található bármely felület portalanítását is elvégzi. Hiszen képzeljük el, hogy egy alapos levegőtisztítás után végigsétálunk a nappali vastag szőnyegén, majd lehuppanunk kedvenc ülőgarnitúránkra.

Mi történik?

Újra felkavarjuk a port és lélegezhetjük be a mikroport, polleneket, penészgombákat, atkaürüléket és egyéb kellemetlen és káros anyagokat. Kezdhetnénk is újra a légtisztítást. Ezért a HYLA-t úgy fejlesztették ki, hogy minden takarítási funkció elvégzésére is alkalmas legyen. Használatával észre fogja venni, hogy egyre kevesebb por lesz a lakásban, hiszen nem portörlő kendővel kergetjük ide-oda a port, nem porszívóval fújjuk szét a mikroport, hanem a HYLA vízszűrő+szeparátoros technológiájával választunk ki minden egyes apró szennyeződést a levegőből. A felületekről felszívott por, a szőnyegek, ülőgarnitúrák mélyebb rétegeiből mélytisztítással kitakarított szennyeződés, mind a víztartályban marad.

portalanítás falA HYLA portörlő kefével a falakat vagy a tapétát is portalaníthatjuk, így függőleges felületeink sem maradnak porosak. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a falak rendszeres portalanításával a nagy felfordulással járó tisztító festések gyakoriságát is csökkenthetjük.

 

 

A HYLA bútorkeféjével pedig nemcsak bútoraink portalaníthatók, hanem műszaki berendezéseink (számítógép, billentyűzet, TV stb), könyveink és növényeink levelei is.

 portalanítás virág   portalanítás billentyű

Ha a HYLA-val takarít akkor duplán takarít: időt és energiát is! 

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly