Életünk 80-90%-át zárt terekben töltjük. (otthon, munkahely, iskola, autó, stb.) Németországban, 3000 lakásban és környezetükben végeztek felmérést, amelyben a levegő szennyezettségét mérték. Az eredmény megdöbbentő volt: 40-50-szer porosabb a lakás levegője, mint egy forgalmas útkereszteződésé!

Ezért ajánlott naponta kétszer (reggel és este) minimum 15 percig levegőt tisztítani a HYLA készülékkel. Ennek módja, hogy a készüléket 4 liter tiszta vízzel működtetjük a szobában. Ha végeztünk a légtisztítással, akkor a készülék felső részét letöröljük és úgy helyezzük el, hogy a szeparátor ki tudjon száradni. Semmiképp ne csatlakoztassuk vissza a víztartályra, hanem kicsit eltolva tegyük csak rá, vagy ha úgy nem biztonságos, akkor mellé a tetejére vagy oldalára fektetve.


LevegőtisztításLégtisztításkor a HYLA kiszűri a mikroport, az allergéneket, a penészgombákat a levegőből, beállítja az optimális páratartalmat, megszünteti a kellemetlen szagokat, valamint megakadályozza a levegőben szálló por lerakódását a lakás felületeire. A szabad szemmel nem látható mikropor, illetve a vízben nem oldódó szennyeződések sem jutnak vissza a légtérbe, hiszen a percenként 25000-et forduló szeparátor megakadályozza ezt. A HYLA nem csak a szilárd szennyeződéseket köti le a vízben, hanem a káros vagy rossz szagú gázokat, kipárolgásokat is. /xilolok, formaldehid, CO, aceton, etil-benzol, stb./
Ajánlott a légtisztító funkció használata, ha a lakásban kellemetlen illatú a levegő, pl. sütés, főzés után.

Érdekesség: Tudta, hogy egy lélegzettel kb. 40-75.000 porszemcse kerül a tüdőnkbe? Ez naponta egy teáskanálnyi por elfogyasztását jelenti!

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly