Ülőgarnitúránk, fotelunk, ágybetéteink az atkák melegágya. Minden kárpitozott bútorunkban milliónyi atka és atkaürülék található.

A házipor atka életfeltételei:

  • 20-25 °C-os hőmérséklet
  • 65-80 %-os relatív páratartalom
  • tápláléka az emberi felhám, illetve a fejbőrről pikkelyszerű darabkákban lehámló részei ("korpa").


Tehát ágyunkban ideális körülmények vannak az atkák számára, a napi 6-8 órai alvás közben a testmeleg miatt a hőmérséklet eléri, illetve meghaladja a 25 °C-t, a megfelelő páratartalmat párolgás útján az emberi test biztosítja, valamint a poratkák "élelmezését" a testfelületről lekerülő hámréteg szolgáltatja. 

A HYLA kárpittisztító szett, a kézi légturbókefe, kézi elektromos kefe a kárpitozott bútorok, míg a nagy elektromos kefék a matracok, ágybetétek tisztítására és atkátlanítására lett kifejlesztve.A kézi turbókefével könnyedén hozzáférünk a háttámlákhoz, könyöklő részekhez is, és a kihajlítható résszívó csővel még a redők, illesztékek és a támla alatti területek is tisztíthatóvá válnak.A HYLA vizes szettjét is kiválóan használhatjuk kárpitozott bútorainkhoz, főleg a száraz takarítással már eltávolíthatatlan makacs foltok kitisztításához ajánljuk.

A tisztaság új dimenziója: HYLA! Kérjen ingyenes bemutatót aDEMOfeliratra kattintva és mi megmutatjuk Önnek a saját ülőgarnitúráján, hogy „miben” üldögél nap mint nap!

kárpittisztítás

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly