Köhögte már végig az éjszakát, minden pillanatban attól félve, hogy mikor fullad meg?

Az asztmások tudják, hogy miről beszélek.

Az asztma a hörgőcskék (bronchiolusok) betegsége. A betegség során a hörgőcskék beszűkülnek, ami a levegő áramlásának akadályoztatását eredményezi. A szennyezett beltéri levegő ma már minden negyedik embernél szénanáthát, asztmát, porallergiát és más allergiás reakciót okoz.

Az asztma kialakulásában az arra való öröklött hajlamon kívül a környezeti hatások is jelentős szerepet játszanak, mint pl.

Asztma

 

- penészgombák, házipor, pollenek,

- állati eredetű anyagok: háziporatka és annak ürüléke, szőrök,
- egyéb allergének: festékek, higítók, belélegzett kémiai anyagok, gyógyszerek, tisztítószerek, illatosítók, dohányfüst, szmog, stb.

 

Használja a HYLA készüléket, és nyugodtan fog aludni!

Minősítések és szakvélemények bizonyítják a HYLA tökéletes levegőszűrő képességét, mellyel kiszűri a levegőből az allergiát keltő szilárd és légnemű szennyeződéseket is: az 5 mikron felettieket 100%-ban az 5 mikron alatti méretűeket 99,96%-ban. Miért fontos ez? Azért, mert a HYLA-val a leggyakoribb allergén anyagokat – lásd felsorolás – is maradéktalanul el tudjuk távolítani:

  • Házipor atka : 50-500 mikron,
  • Házipor atka ürüléke: 10-50 mikron
  • Nyírpollen: 19 - 22 mikron
  • Fűpollen: 20 - 40 mikron
  • Csalánfélék: 13 - 15 mikron
  • Parlagfűfélék 17 - 18 mikron

A házipor atkáról bővebben itt olvashat: : http://berzsa.hupont.hu/6/poratka-es

 

Tüdőgyógyászok is ajánlják a HYLA-t asztmás és allergiás betegeknek! (lsd. Referenciák)

Dr. Bencze Ágota, a bácsalmási Tüdőgondozó Intézet orvosa írta a Magyar Alapellátási Archívum, III. évfolyam 2-3. számában:

„Az asztma elleni védekezésben hasznos lehet a légtisztító berendezések alkalmazása, mely abszorbeáló tulajdonságánál fogva megköti a légtér szennyezettségét, ezáltal tisztító, frissítő hatást fejt ki. Kedvező klímát biztosít az asztmás beteg részére. Erre alkalmas egy egyszerű készülék, a HYLA, amely otthonunkba természetes és egyszersmind por- és pollenmentes légkört varázsol. Új kutatási eredmények igazolják, hogy nemcsak környezetünk, hanem a lakások, lakóterek levegője is gyakran jelentős mértékben káros anyagokkal szennyezett. Allergia, légzési panaszok, szemégés, fejfájás, megmagyarázhatatlan állandó fáradság lehet a következmény.”  

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly