Allergiás problémák megelőzése, tünetek csökkentése

Napjainkban az allergia népbetegség. Magyarországon a lakosság egyharmada szenved allergiában! Gyakran a házipor és a benne lévő részecskék az allergia kiváltói, hiszen a házipor egy csomó allergént tartalmaz. A háziporban lévő háziporatka és annak ürüléke allergiakiváltóként ismert.

szmogEgy 3000 lakásban elvégzett német felmérés szerint a lakások levegőjében 50-szer több a por és mikroba szennyezettség, mint a legforgalmasabb útkereszteződésben. Nem csoda, hogy annyi ember szenved asztmában és allergiában. És aki még nem érintett ezekben a betegségekben az sem lehet nyugodt, hiszen a káros anyagok a szervezetbe jutva gyengítik az immunrendszert, és a megbetegedés esélye évről évre nő. A pornak csak a 3%-a látható szabad szemmel, a többi szemmel nem látható mikropor. A hagyományos porszívók nem képesek éppen ezt a finom mikroport szűrőjükben visszatartani, hanem hátul, a kifúvónyíláson visszaeresztik a levegőbe, ahol aztán 4-6 órán keresztül lebeg, remek alkalmat kínálva arra, hogy belélegezzük.

A HYLA-ban lévő egyedülálló öntisztuló szeparátoros vízszűrő rendszer kiszűri a levegőből az allergiát keltő szilárd és légnemű szennyeződéseket is: az 5 mikron felettieket 100%-ban az 5 mikron alatti méretűeket 99,96%-ban.

Ez azért fontos, mert a HYLA-val a leggyakoribb allergén anyagokat – lásd felsorolás – is maradéktalanul el tudjuk távolítani:

  • Házipor atka : 50 - 500 mikron
  • Házipor atka ürüléke: 10-50 mikron
  • Nyírpollen: 19 - 22 mikron
  • Fűpollen: 20 - 40 mikron
  • Csalánfélék: 13 - 15 mikron
  • Parlagfűfélék 17 - 18 mikron

 

Vásárlóink levelei is azt igazolják, hogy a HYLA használatával panaszaik jelentős enyhülése következett be, illetve huzamosabb használat után akár meg is szűnt, hiszen a rendszeres HYLA használattal mindig tiszta, egészséges levegőt lélegezhettek be, így erősödött az immunrendszerük.

A HYLA készülék Németországban megkapta az „Allergiker freundlich” besorolást, mely azt jelenti, hogy minden allergiás megbetegedésben szenvedőnek ajánlják, hogy HYLA-t használjon!

TISZTA LEVEGŐ = EGÉSZSÉGESEBB ÉLET! 

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly