állatszőr tisztítás

Az állatbarátoknál nagy problémát jelent a lakásban kedvencük szőre, mely rátapad a szőnyegekre, bútorokra, és a hagyományos porszívókkal nem távolítható el. Ennek oka, hogy a hagyományos porszívók szívóteljesítménye már rövid használat után is jelentősen csökken /egy 2000W-os készüléknél 3-4 perc után már csak kb. 350W/, hiszen a por feltapad a porzsák vagy a mechanikai szűrő felületére, eltömíti annak pórusait, így a légáram és ezzel együtt a szívóerő is lecsökken. A HYLA a vizet és a szeparátort használja szűrésre, így mindig ugyanolyan erős szívóteljesítménnyel dolgozik.

Használhatjuk akár az elektromos kefét vagy a nagy légturbó kefét, mindkettővel könnyedén össze tudjuk szedni a szőrt és a hajszálakat a szőnyegekről. Az elektromos kefével ezen felül, hatékonyan elvégezhetjük a szőnyegek mélytisztítását is.

A kézi légturbó kefe – kis méretének köszönhetően - pedig kárpitozott bútorok, ruhák és autókárpitok tisztítására tökéletes. A tetején található egy keskeny, kihajtható szívócső, ami a bútorok illesztéseinél lévő, nehezen hozzáférhető, keskeny rések tisztítására alkalmas. 

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly