Plus X Award elismerést kapott a Hyla ablakmosó szett 2016-ban!

A világ legjobb márkáinak és termékeinek járó Plus X Díjjal jutalmazták a HYLA ablakmosó szettet a Magas Minőségű, és a Könnyen Használható kategóriákban. A 25 iparágból delegált független nemzetközi zsűrivel, 23 stratégiai partnerrel és több mint 600 nemzetközi márkával a Plus X Díj a világ legnagyobb innovációs díja a technológiai, sport, és életmód termékek körében. A díjakkal az új és innovatív technológiákat, a különleges designt, és az intelligens, könnyen használható rendszereket tüntetik ki. A kiváló minőségű alapanyagok mellett a Plus X Díj odaítélésének feltételei között szerepelnek a kimagasló ergonómiai és ökológiai jellemzők, melyek hozzájárulnak a fenntartható, értékálló termékek megalkotásához. Az innovációs díjat azért hozták létre, hogy erősítsék vele a márkákat, és a kereskedelmet, valamint támogassák a vásárlói döntéseket.

 

Emlékszik a hagyományos ablaktisztító módszerre? Ablaktisztító folyadékot spricceltünk az ablakra, aztán rongyokkal, vagy papírral szétkentük, vagy gumicsíkkal lehúztuk a koszos vizet, minek következményeként még külön lemoshattuk az ablakpárkányt is, vagy magasabban fekvő ablaknál mindent, ami alatta volt, mert a koszos víz szanaszét csöpögött. Ennek vége! A HYLA ablaktisztítóval könnyedén és gyorsan végezhetünk az ablakpucolással.

A HYLA ablaktisztító mikroszálas ruhájával és a speciális, csepegés-mentes tisztító folyadékkal gyorsan és könnyedén tudja tisztítani ablakait.

A tisztítószeres víz nem folyik, nem csepeg és egyből a HYLA víztartályába kerül.

Ablakmosás

Hogyan működik?

Az ablaktisztító mikroszálas ruháját nedvesítse be, tegyen rá pár cseppet a speciális tisztító folyadékból, tisztítsa meg az ablakot, majd fordítsa meg a fejet, kapcsolja be a HYLA-t és a gumicsíkkal lehúzott koszos vizet egyből szívja is be a készülékkel!

Részletes használati leírást itt talál.

Töredék idő alatt végezhet, hiszen nem kenődik, nem csíkoz és nem csöpög szanaszét a víz! Próbálja ki – a HYLA-val sokkal könnyebb!

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly