Szokták kérdezni tőlünk, hogy lehet-e HYLA készüléket bérelni. A válasz az, hogy lehet, de csak a tartós bérbe adásnak van értelme. MIÉRT? A HYLA öntisztuló szeparációs, vízszűréses rendszere nem egyeztethető össze a zsákos porszívókkal, amik a megszűrt mikroport visszafújják a helyiség levegőjébe. Nem sok értelme van havonta, negyedévente egyszer a HYLA-val kitakarítani, majd - a szívünk megszakad - a következő héten újra előveszik a hagyományos porszívót, és újra telefújják szűrt porral a lakást. Teljesen biztosak vagyunk benne, hogy aki egyszer a HYLA mellett döntött, és megtapasztalta az előnyeit, az nem fog visszatérni a zsákos porszívókhoz.

Azért sem ajánlatos a rövid bérlési időszak / 1-2 nap / mert egy alkalommal lehetetlenség tökéletesen kiszedni a szőnyegekből, kárpitokból, matracokból a hónapok, vagy évek alatt felgyülemlett port, atkákat, atkaürüléket, és kórokozókat. Ha elkezd HYLA-t használni, el fog csodálkozni, hogy még 6-8-10 alkalom után is milyen habzó sarat fog a víztartályban látni. De a rendszeres használat után egyre tisztább marad a víz, és el fog kezdeni csökkenni a por mennyisége a lakásban mindenhol. Először a polcokon fogja észrevenni, hogy ami korábban pár óra alatt újra poros volt, már nem porosodik úgy be - feltéve, ha nem földút mellett lakik, és az ablak sokat van nyitva. A HYLA nem megszűri és átrendezi a port a lakásban, hanem eltávolítja. Ezért mi mindenképp a rendszeres, és kizárólagos HYLA használatot tanácsoljuk mindenkinek. A vásárlás jobban megéri.

Kérjen bemutatót itt, nézze meg, mit tud a HYLA!  

A bérlet olyan módon működhet, hogy vásárlási szándék esetén letét ellenében odaadjuk Önnek hétvégére a készüléket kipróbálásra! Ha nem elégedett vele, hétfőn visszahozza, és kifizeti a bérleti díjat. Vagy a jellemzőbb, hogy megveszi, és használhatja mindenhol, minden nap.

Van még egy lehetőség, hogy a HYLA előnyeit élvezhesse: rábízhatja a takarítást a Healthy Cleaning csapatára, akik kizárólag HYLA-val dolgoznak. Nézze meg honlapjukat itt, like-olja Facebook oldalukat. Fantasztikus tisztaságot varázsolnak ezek a fiatalok akár lakásfelújítás után, akár egy irodai költözés előtt.

 

FaceBook YouTube Hyla Allergy Friendly